Notes de premsa

El 9è Mercat Solidari a la plaça del Mercadal

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 19/03/2004

dissabte, 20 de març, se celebra el 9è Mercat Solidari a la plaça del Mercadal, de 10:00 h a 20:00 h. En aquesta ocasió, els diners que es recaptin es destinaran a l’Iran.

Les associacions de botiguers de la ciutat s’impliquen directament en l’organització del Mercat amb l’aportació de material, amb un simbòlic 0,7% del que recaptin durant la jornada i amb la participació en els actes que es duran a terme durant el Mercat Solidari.
De les 10:00 h a les 20:00 h es podrà visitar la mostra d’ONG, amb 16 estands, l’exposició «El 0,7% a la ciuat». A les 12:00 h, es farà una concentració per la Pau, al voltant de les 13:00 h, un vermut solidari i un concert solidari dels alumnes de l’Aula de Sons i a les 17:00 h, xocolatada solidària. Els actes a la tarda continuen amb una actuació infantil. A les 21:00 h, la jornada acaba amb el 7è Sopar Solidari a l’església de Sant Bernat Calbó.
Els alumnes de l’Escola d’Infermeria de la URV prendran la tensió arterial i faran altres controls mèdics i els diners obtinguts durant la jornada se sumaran als de la recaptació del Mercat.
La regidora de Sollidaritat i Cooperació, M. Teresa Vallverdú, atendrà als mitjans interessats a les 13:00 h i a les 19:30 h.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.