Notes de premsa

El Banc de Sang activa la Marató de Donants de Sang de Catalunya en un moment de baixa reserva

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 8/01/2021
Cartell Marató de Sang gener 2021

El Banc de Sang ha activat des d'aquest divendres dia 8 de gener fins al pròxim divendres 15 de gener la campanya de donació de sang més gran de l'any, la Marató de Donants de Sang de Catalunya. L'objectiu és aconseguir que més de 10.000 pesones donin sang durant aquests dies i arribar als nivells òptims de reserves després de Nadal. De fet, en aquest moment hi ha reserves per als propers 5 dies, quan el nivell òptim seria que n'hi hagués per a 10 dies. 

Per tal de poder donar sang, les persones interessades s'han d'inscriure a https://www.donarsang.gencat.cat/ca/vull-donar/

La Marató de Donants de Sang de Catalunya té un lema específic aquest any, "Donar sang és una altra pel·lícula". A Reus, es pot participar a la Marató a la seu del Banc de Sang de l'Hospital de Sant Joan de Reus (planta baixa, zona D groga). Els horaris especials de la #MaratóDonantsCat són dimarts, dimecres i dijous, de 9:00 h a 14:00 h i de 15:00 h a 20:00 h. 

A més, a la capital del Baix Camp, especialment i com a servei de reforç, el pròxim dilluns 11 de gener s'habilitarà la sala de l'Antic Hospital de Reus per poder atendre donacions de sang. L'horari previst serà des de les 16:30 h fins a les 20:30 h. 

Les dates posteriors a les festes de Nadal són cada any especialment complicades per a la reserva de sang i enguany, encara es viu una situació més dolenta com a conseqüència de la pandèmia de la COVID19. 

 

Cartell Marató de Sang gener 2021
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.