Notes de premsa

El bus del Fòrum aparca a Reus demà dissabte

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 10/10/2003

s del Fòrum, un vehicle dissenyat per donar a conèixer i acostar als ciutadans l'esdeveniment de l'any 2004, es podrà visitar a la plaça de la Llibertat de Reus, demà dissabte. Recordem que el Fòrum 2004 també és present a l'Expro/Reus amb un estand informatiu.

El bus del fòrum és un vehicle reciclat, anteriorment utilitzat com transport urbà, i el seu motor funciona amb biodièsel. Disposa de capacitat per a 35 persones i s'ha condicionat com a miniauditori autònom amb les dotacions necessàries per als que tenen alguna mena de discapacitat: accés per a persones amb mobilitat reduïda, bucle magnètic per a persones amb disminució auditiva, audiovisuals subtitulats, publicacions en braille, com també informadors que podran donar les explicacions en el llenguatge dels signes.
Les sessions de presentació explicaran d'una manera clara i comprensible aquest esdeveniment, del qual no hi ha referents anteriors i que durant els cinc mesos de celebració té previstes cada dia nombroses activitats. A més de les explicacions que oferiran informadors especialment formats per a aquesta tasca, es projectaran diversos audiovisuals que facilitaran la comprensió de la filosofia i els continguts del Fòrum Universal de les Cultures -Barcelona 2004. Al final de les sessions es donarà material informatiu a tots els assistents, i les persones que ho desitgin podran adherir-se a l'esdeveniment.
El Bus del Fòrum va arrencar el passat 11 de setembre, amb la finalitat de recórrer la geografia catalana principalment, i en especial, els municipis que han signat convenis de col·laboració amb el Fòrum i han programat actes relacionats amb l'esdeveniment, com ha fet la ciutat de Reus aquest dijous, 9 d'octubre.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.