Notes de premsa

El Campament dels Reis s'obrirà finalment a 12.500 persones

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 21/12/2020
Imatge d'arxiu Cavalcada de Reis Reus

Tal i com ja es va anunciar, l'Ajuntament de Reus ha treballat per adaptar l’organització del Campament de Reis i poder ampliar el nombre de visitants. Així doncs, s’ha acordat doblar els nombre de grups per a les visites sense comprometre els criteris de seguretat. Les entrades es posaran a disposició de la ciutadania aquest dimarts dia 22 de desembre, a les 14:00 h. Amb aquests canvis, la possibilitat de visitar el Campament dels Reis s'amplia a 12.500 persones.

Les visites seran els dies 28, 29 i 30 de desembre, de 10:00 h a 21:00 h. El dia 31 de desembre s'adapta l'horari i s'obrirà el campament de 10:00 h a 19:00 h. Després de cap d'any, el Campament dels Reis reobrirà els dies 2, 3, 4 i 5 de gener, de 10:00 h a 21:00 h.

La voluntat de l’Ajuntament ha estat que Ses Majestats puguin tenir una llarga estada a la ciutat, amb el màxim de dies i amplitud d’horari possibles. La situació epidemiològica obliga a una atenció especial en l’organització de la dinàmica de l’esdeveniment en tant que la prioritat absoluta és la salut i la seguretat de les persones. Les visites es faran en grups de 6 persones, atenent sempre les mesures de prevenció de contagis a causa de la pandèmia decretades per la Generalitat de Catalunya.

Les entrades, gratuïtes, es podran sol·licitar a través del web https://ticket.reuscultura.cat/

Davant l'èxit de la convocatòria i la limitació d'entrades, l'Ajuntament recorda a la ciutadania que cal que adquireixi les invitacions de manera responsable, i que només sol·liciti les que farà servir finalment. Cal recordar que els protagonistes són els infants.

Imatge d'arxiu Cavalcada de Reis Reus
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.