Notes de premsa

El Casal de Joves presenta les activitats del Planet Hivern

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 3/02/2021
Cartell Planet Hivern

El Casal de Joves presenta les activitats del Planet Hivern, un conjunt de propostes fetes i pensades per joves en les quals es recullen activitats educatives i divertides per als mesos de febrer i març.

Es tracta d'una oferta més reduïda a causa de les restriccions sanitàries, però ja s'està treballant pensant que a la primavera es pugui oferir una proposta més àmplia i diversa si la situació epidemiològica i totes les mesures per garantir la seguretat i la salut de les persones ho permeten. 

L'oferta del Planet Hivern forma part del Planet Reus, un projecte de la regidoria de Salut i Ciutadania, a través dels serveis de Joventut i de Salut, pensat per millorar els entorns d'oci i temps lliure dels joves. Aquest projecte té l'objectiu de transformar el context i el temps lliure dels joves augmentant l'oferta d'oci, l'accessibilitat i la diversitat per tal d'afavorir retardar i disminuir l'inici del consum de drogues i afavorir un desenvolupament i un temps lliure i d'oci saludable entre els joves. 

En aquest sentit, es programen activitats adreçades a joves i estructurades de manera trimestral: estiu, tardor, hivern i primavera, i no només s'hi recullen activitats programades per l'Ajuntament sinó també per entitats i col·lectius que formen part de la xarxa d'entitats de la ciutat que formen part d'aquest projecte.

La programació

  • Carnagram 2021

Tota la bojeria de Carnaval a Instagram. Busca'ns a @joventutreus i compartix amb #serjoveareus

Lloc: Instagram. Gratuït.

Del 8 al 13 de febrer, tot el dia

 

  • Taller de maquillatge de carnaval

Descobreix com es realitza un maquillatge de fantasia professional amb Always Makeup

10 de febrer, a les 17:30h. A partir de 12 anys

Lloc: Online via Zoom. Gratuït

 

  • Xerrada per a famílies. «Tindrem un adolescent a casa»

Alba Camarasa, educadora del Servei de salut emocional ens explicarà què podem esperar de l’etapa de l’adolescència, i com acompanyar els nostres fills/es adolescents.

Dia: 18 de febrer, a les 19h

Lloc: Online via ZOOM. Gratuït

Activitat organitzada conjuntament amb Mas Pintat dins del cicle Família i ciutat, educació compartida. Dins la iniciativa #tincunadolescentacasa, grup de Facebook per a pares i pares d’adolescents.
 

  • Xerrada sobre Fake News

En el taller de Fake news aprendrem què són i quin tipus hi ha. A més, veurem com es poden crear i quines intencions poden haver-hi darrera. Per últim, aprendrem a utilitzar unes eines senzilles que ens permetran identificar-les i ser més conscients del que veiem a la pantalla

Dia: Dimarts 16 de febrer, a les 18:30 h. A partir de 14 anys

Online via ZOOM

Servei de mobilitat internacional Oficina Jove del Baix Camp

 

  • Taller "Competències professionals"

Vols saber quines són les competències millor valorades en el món laboral?

Dia: 25 de febrer, a les 17:30 h

Lloc: Online Zomm. Gratuït. A partir de 16 anys

 

  • Taller "Fotografies per a les Xarxes Socials"

Com millorar les nostres fotos que compartim

Dies: 2, 9, 16 i 23 de març, a les 16:30 h

Lloc: CC Migjorn. Gratuït. A partir de 12 anys

 

  • Taller pràctic de CANVA

Aprèn a fer servir el CANVA i millora la presentació dels teus treballs, cartells o publicacions a xarxes

Dies: 11 i 18 de març, a les 18:00 h

Lloc: Online Zoom. Gratuït. A partir de 16 anys

 

  • "El plaer és meu"

Vols saber com treure suc a la teva sexualitat? Parlem sense tabús.

Dia: Divendres 5 de març, a les 19:00 h

Lloc: Online Zoom. Gratuït. A partir de 14 anys

Aquest taller és només per a noies

 

Cartell Planet Hivern
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.