Notes de premsa

El Casal de les Dones instal·la un Punt Violeta demà al Mercadal amb motiu de la Diada Castellera

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 4/10/2019

La regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, a través del Casal de les Dones, instal·la aquest dissabte, 5 d'octubre un Punt Violeta a la plaça del Mercadal, amb motiu de la celebració de la Diada Castellera. Es tracta d'un Punt Violeta itinerant, en el qual dues professionals especialistes en polítiques de gènere donaran informació sobre les agressions sexistes per fer que els espais d'oci siguin segurs per tothom. Estarà instal·lat de 18:00h a 21:00h.

Els Punts Violeta són espais d’informació, prevenció, visibilització i sensibilització respecte a les violències masclistes i actituds sexistes que es donen en l’àmbit de l’oci, principalment en el nocturn. Han de constituir un punt de referència a la festa per a les persones assistents i per a tot el personal laboral.

Igualment, són l’espai d’activació del protocol així com el d’acompanyament i suport a les dones que pateixin una situació d’assetjament.

El Punt Violeta es pot reconèixer perquè les noies porten una samarreta de color negre amb l'escrit "Punt Violeta" de color lila. A sobre de la samarreta, porten una armilla de color vermell i a part de l'esquena porten l'escrit de "Punt Violeta" de color blanc.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.