Notes de premsa

El Catalunya Bus Turístic visita Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 19/08/2003

Turisme de Barcelona ha organitzat per aquest dimecres, dia 20 d'agost, un viatge especial del Catalunya Bus Turístic per a la premsa. Està previst que el bus arribi a Reus -al Pavelló dels Distingits de l'Institut Pere Mata- entre les 11:15 h i les 11:30 h.

Es realitzaran dues visites paral·leles: una per als turistes del bus i una altra per als periodistes, que a més de les explicacions tècniques de cada indret visitat tindran la possibilitat d'entrevistar als usuaris del bus per conèixer la seva opinió sobre aquest nou servei turístic.

Després de visitar l'Institut Pere Mata, els usuaris del bus turístic disposaran d'una hora per passejar pel centre de la ciutat. El mateix dia, el Catalunya Bus Turísic visitarà Vilafranca del Penedès i Tarragona.
El Patronat Municipal de Turisme i Comerç de Reus convida als mitjans reusencs a la visita, que també servirà per presentar el nou material que l'organisme ha editat aquest estiu: les noves edicions de la Guia del Modernisme -125.000 exemplars- , la Guia de restaurants -10.000 exemplars- i un 25.000 exemplars d'un nou plànol turístic per distribuir a les poblacions de la costa.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.