Notes de premsa

El Centre Cívic Llevant celebra 10 anys de l'obertura al Mas dels Canonges

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 9/07/2020
10è aniversari Centre Cívic Llevant

El Centre Cívic Llevant celebra aquest divendres 10 de juliol, a partir de les 12:00 h, el 10è aniversari de la inauguració del nou espai al Mas dels Canonges amb una visita guiada per tot el centre i els seus espais més emblemàtics. La ruta es farà amb un grup de persones relacionades directament amb l'equipament i de la mà dels arquitectes responsables de la seva construcció Antòn Pàmies i Jordi Sardà, a més de la regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals, Montserrat Flores. 

La visita anirà acompanyada d'una explicació històrica i funcional del nou ús de l'antic Mas dels Canonges des del punt de vista arquitectònic i de l'aposta municipal que es va decidir fa més de 10 anys.

Des d'avui mateix, i per a totes les persones interessades en conèixer com es va fer la rehabilitació de l'espai i la seva ampliació, s'ha compartit a través de les xarxes Reus_cat de l'Ajuntament de Reus un recull videogràfic que es pot consultar al canal You Tube del consistori en el següent enllaç: https://youtu.be/peX2KjYCqvk

10è aniversari Centre Cívic Llevant
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.