Notes de premsa

El centre de la imatge inicia el cicle «Els dissabtes al Mas»

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 1/02/2007

ntre de la Imatge Mas Iglesias inicia aquest dissabte 3 de febrer el cicle «Els dissabtes al Mas» amb la presentació del primer número de la col·lecció «Videolits de la Mediterrània», videocreació d’Aleix Cort sobre els germans Joan Ferraté i Gabril Ferrater.

El pròxim dissabte 10 de febrer tindrà lloc la presentació del llibre «MacCartell», obra gràfica de Macario Gómez (1955-1980), editat per Paco Baena i Jimmy Willis. L’acte comptarà amb la presentació d’aquest prestigiós cartellista. El cicle continuarà amb diferents activitats fins al 17 de març, quan es presentarà el catàleg de la VI Biennal Internacional de Fotografia. Tots els actes s’iniciaran a partir de les 12.00h.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.