Notes de premsa
El cicle gastronòmic al Mercat del Carrilet continua els divendres del mes de maig
El cicle gastronòmic de primavera del Mercat del Carrilet continua els divendres a la tarda del mes de maig. Les demostracions culinàries, obertes a tothom, es concentren els divendres a la tarda, a partir de 17:30h.
El Mercat del Carrilet continua la programació d'activitats relacionades amb el producte fresc i la seva elaboració amb una sèrie de tallers de cuina que tracten temes tant diversos com la cuina d'aprofitament, l'elaboració d'un menú equilibrat de carmanyola, receptes saludables i aromàtiques i diversos plats de mercat; tots elaborats a partir del producte fresc que es pot trobar a les parades.
El calendari va començar el 5 d'abril i acaba el 23 de maig. Els divendres del mes de maig, els tallers programats són els següents:
- Divendres 3 de maig, 17:30 h. Cuiner Jordi Solé: Cuina de mercat: Conill farcit i salsa de poma.
- Divendres 10 de maig, 17:30 h. Cuiner Jordi Solé: Cuina de mercat: Strudel de verduretes al forn.
- Divendres 17 de maig, 17:30 h. Mas de Caret, masia d'agroturisme: Cuina saludable, aromàtica i econòmica: pinxo de melmelada de tomàquet i formatge, amanida amb vinagreta d'herbes i sardines de la costa confitades, estofat de pèsols frescos amb encenalls de pernil ibèric i crema de cireres amb estel de iogurt i pols d'estèvia.
- Divendres 24 de maig, 17:30 h. Cuiner Jordi Solé: Cuina de mercat: Pasta farcida de cigrons.
Les demostracions de cuina es fan a la parada d'activitats del Mercat de Carrilet i són gratuïtes i obertes a tothom. Tots els actes s'anuncien prèviament a través del compte dels Mercats de Reus a Twitter i a Facebook, i a l'agenda del web municipal reus.cat
Aquest nou cicle de tallers compta amb la col·laboració de l'empresa reusenca Valira, que ha cedit els estris de cuina als Mercats de Reus.
Envia
Imprimeix

977 010 010