Notes de premsa

El Circ Llunar 2023 presenta 8 espectacles i es farà als patis de diferents escoles

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 14/03/2023
Presentació Circ Llunar 2023
Cartell Circ Llunar 2023

El Circ Llunar 2023 ja té a punt la programació per tot l'any, amb 8 espectacles i diferents novetats, tal com han explicat Daniel Recasens, regidor d'Educació i de Cultura i Política Lingüística, i Marc Micheo, coordinador de la programació. Un dels aspectes més importants és que el cicle deixa l'escenari de La Palma i passarà a ocupar diferents patis de centres educatius de la ciutat. 

Recasens ha explicat que "quan vam estudiar de quina manera podíem arribar a més zones de Reus i als barris, vam veure que els centres educatius ens donaven l'oportunitat territorial de poder ampliar la zona d'influència del circ a tota la ciutat". Una altra de les grans novetats de l'edició 2023 és que "per facilitar encara més poder arribar a totes les famílies, l'entrada dels espectacles que es faran als patis de les escoles serà gratuïta, amb la qual cosa trencarem totes les barreres, fins i tot la del preu", ha remarcat el regidor. 

La programació
Marc Micheo, coordinador de la programació, ha explicat que una de les finalitats del cicle és oferir circ tot l'any i incloure espectacles en procés de creació o altres propostes que per diferent motius no entren a la programació del Trapezi. 

La programació prevista és la següent:

  • 26/03 - 12:00 h - Escola Cèlia Artiga - Espectacle "Preestrena", de la companyia La trena
  • 16/04 - 12:00 h - Escola General Prim - Espectacle "L'actitud", de la Cia. Jam
  • 07/05 - 18:00 h - Escola Eduard Toda - Espectacle "Does", de la companyia Los Barlou
  • 04/06 - 19:00 h - Escola Prat de la Riba - Espectacle "Qui Cu Qui Què Quina", de la Cia. Nom Provisional
  • 17/09 - 19:00 h - Escola Teresa Miquel - Espectacle "La Bella Tour", de la companyia La Bella Tour
  • 21/10 - 12:00 h - Escola Misericòrdia - Espectacle "INSTants", de la companyia Non sin tri
  • 26/11 - 12:00 h - Escola Mowgli - Espectacle "Entreteixits", de la Cia. Riguel
  • 22/12 - 20:00 h - Teatre Bartrina - Espectacle "La punta de mi Nariz", del Kolektivo Konika
Presentació Circ Llunar 2023
Cartell Circ Llunar 2023
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.