Notes de premsa

El comerç i la restauració als barris centra una nova campanya de promoció

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 30/06/2020
Vídeo de promoció del comerç i la restauració als barris de Reus

L’Ajuntament de Reus, a través de les regidories de Relacions Cíviques i de Promoció de Ciutat, continua amb la campanya de suport als comerços i a la restauració de la ciutat presentant un nou vídeo que, en aquesta ocasió, té per protagonistes els comerços i locals d’hostaleria i restauració dels barris.

El treball videogràfic s’inclou en els diferents projectes emmarcats al Pla de Reactivació Econòmica i Social i adverteix de la importància de comprar i consumir al establiments dels barris de Reus.

En la seva preparació hi han col·laborat els diferents representants de les associacions veïnals que compten amb comerços als seus barris i es fa un recorregut pels seus carrers i locals, amb la seva gent com a protagonista.

Tal com explica la regidora de Promoció de Ciutat i de Relacions Cíviques, Montserrat Caelles,  “hem volgut remarcar la importància del comerç i de la restauració als barris per fer ciutat. Com diu el mateix vídeo: la importància i el valor del comerç local, de les petites coses, del dia a dia, de la proximitat... En definitiva, el valor dels barris de Reus, on la confiança no té preu”.

A més a més dels beneficis econòmics per a la ciutat, el comerç de proximitat permet crear llaços entre veïns i veïnes, es teixeix una relació humana i personal, en la qual es genera un empoderament i el sentiment de formar part d'una comunitat.

Així mateix, el vídeo també documenta la tasca social que la majoria d’aquestes associacions de veïns ha realitzat, especialment durant la pandèmia COVDI19, en els diferents barris de la ciutat, amb imatges de distribució de pa i d’aliments a les persones grans dels barris per evitar el seu desplaçament durant el confinament.

Vídeo de promoció del comerç i la restauració als barris de Reus
Videos Relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.