Notes de premsa

El concert d’Amparanoia es farà al Pavelló Olímpic Municipal

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 22/09/2006

ncert d’Amparanoia, previst per a aquest dissabte, 23 a les 23:00 h, es farà finalment sota cobert, al Pavelló Olímpic Municipal. La mesura s’adopta de forma preventiva per la possibilitat de pluges.

Es podrà obtenir informació sobre els canvis que afectin els espectacles trucant al telèfon d’informació de l’Ajuntament 010 o bé al 977 010 010 si es truca des de mòbil i des de fora de Reus.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.