Notes de premsa

El concert de cloenda del programa Fem Coral 2003

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 10/06/2003

Demà dimecres, 11 de juny, gairebé 900 escolars de 19 centres de primària participaran en el concert de cloenda del programa Fem Coral 2003, que començarà a les 17:30 h, al Pavelló Olímpic Municipal.

El Fem Coral es va posar en marxa amb l'objectiu de fomentar l'aprenentatge del cant coral entre l'alumnat de primària i potenciar la creació de corals infantils a partir de les mateixes escoles i/o de les associacions existents als barris. Aquest any la participació d'alumnes ha augmentat notablement. Dels 300 infants que participaven inicialment, enguany s'ha arribat a les xifra de 866, de 19 centres de primària de la comarca del Baix Camp (16 de Reus i un de l'Hospitalet de l'Infant, de la Selva del Camp i de Riudoms).
En el concert de cloenda, els nois i noies interpretaran l'obra «Un viatge esbojarrat», d'Eric Noyer, sota la direcció d'Antoni Colom, traduïda per Eulàlia Vilaginés i amb l'acompanyament de la pianista Gemma Pons.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.