Notes de premsa

El concert de cloenda del programa Fem Coral 2006

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 5/06/2006

Demà dimarts, 6 de juny, els 715 nens i nenes de 17 centres docents que han participat en el programa Fem Coral 2006, protagonitzaran el concert de cloenda del programa, que començarà a les 17:30 h, al Pavelló Olímpic Municipal. Aquest any, els escolars han treballat a les escoles un repertori musical específic sobre els elements del Seguici Festiu, i al pavelló se’n farà una especial posada en escena, amb la reproducció d’una plaça en Festa Major i amb actuacions dels diversos elements.

El Fem Coral s’afegeix, doncs, al programa educatiu “La Festa Major a les escoles” que aquest any s’ha iniciat per voluntat de l’Àrea d’Educació i Família i l’IMAC amb l’objectiu de recuperar la cultura popular i tradicional del país i de la ciutat. El programa vol dotar d’eines i recursos els mestres i les mestres de les escoles que, tot seguint el calendari festiu, expliquen les festes i tradicions. Un exemple d’aquest programa és el taller de nanos, que es va presentar recentment al CEIP Joan Rebull.
El Fem Coral es va posar en marxa amb l'objectiu de fomentar l'aprenentatge del cant coral entre l'alumnat de primària i potenciar la creació de corals infantils a partir de les mateixes escoles i/o de les associacions existents als barris.
En el concert de cloenda, els nois i noies interpretaran l'obra musical «El seguici», sota la direcció d’Antoni Colom.
Durant el curs, hi han participat 13 centres de Reus i quatre de la comarca: un centre de l’Hospitalet de l’Infant, de La Selva del Camp, de Riudoms i de Montbrió.
Aquest és un programa organitzat per l’Àrea d’Educació i Família de l’Ajuntament de Reus amb la col·laboració de l’Escola de Música del Centre de Lectura, de Reus Esport i Lleure SA, de l’IMAC i dels Seguici Festiu.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.