Notes de premsa

El Consell Municipal de la Cultura de Reus avança amb la designació dels seus membres

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 3/12/2021
Membres del Consell de Cultura

El Consell Municipal de la Cultura de Reus, on professionals, entitats i ciutadania podran treballar en el model de la Cultura a Reus, avança en el seu procés de  constitució amb l’elecció dels membres que en formaran part. Properament es constituirà formalment aquest òrgan consultiu que tindrà les funcions d’assessorar al govern municipal en matèria de cultura; participar en el disseny, avaluació i seguiment d’actuacions i programes culturals de l’àmbit de la ciutat i executar determinades funcions en relació al suport a la creació artística.

Així, el futur Consell estarà constituït per les següents persones: Aleix Vall, Aureli Ruiz, Carlota Royo, David Figueres, Irene Benavent, Joan Boronat, Jordi Cisa, Laura Prats, Maite Serna, Marc Càmara, Marc Moncusí, Mònica Bellido, Montse de Anciola, Montse Grau, Pilar Sanz, Quin Vilafranca, Ramon Bergadà, Violeta Pena, Xavi Salvador i Xavier Mèlich.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística, ha explicat que “s’ha procurat construir una llista amb una visió paritària, intergeneracional i socialment compromesa i amb una mirada transversal i heterogènia per enfortir la vida cultural de Reus”.

 

Membres del Consell de Cultura
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.