Notes de premsa

El conseller de Medi Ambient i Habitatge, Salvador Milà, visita la ciutat de Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 17/03/2004

marc de la seva estada a les comarques de Tarragona, el conseller de Medi Ambient i Habitatge, Salvador Milà, visitarà demà dijous, 18 de març, l’Ajuntament de Reus, on serà rebut per l’alcalde, Lluís M. Pérez i els portaveus dels grups municipals.

El conseller de Medi Ambient i Habitatge arribarà a l’Ajuntament a les 13:00 h, acompanyat del delegat del govern a Tarragona, Xavier Sabaté i del director de Serveis Territorials de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, Lluís Pau. Després de signar en el llibre d’honor, tindrà ocasió de conèixer els programes de Medi Ambient que es duen a terme a la ciutat de Reus. En acabar la presentació, el conseller atendrà els mitjans de comunicació.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.