Notes de premsa

El conseller de Medi Ambient i Habitatge visita Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 29/01/2007

nseller de Medi Ambient i Habitatge, Francesc Baltasar, visitarà aquest dimarts 30 de gener Reus on té previst pronunciar una conferència sobre el dret a l’habitatge.

L’alcalde, Lluís M. Pérez, rebrà el conseller a les 19:00h al palau municipal on Francersc Baltasar singarà al Llibre d’Honor de l’Ajuntament. El conseller de Medi Ambient i Habitatge, acompanyat de Carme Trilla, secretària d’Habitatge; Joaquim Gascó, director general d’Habitatge; i de Josep Lluís Pau, director dels Serveis Territorials de Medi Ambient i Habitatge a Tarragona, es dirigirà desprès a la seu del Col·legi Oficial d’Arquitectes de Catalunya on, a les 19.30h, pronuciarà la conferència «El dret a l’habitatge: Un compromís de govern».

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.