Notes de premsa

El conseller d’Interior visita Reus i assisteix a la Junta Local de Seguretat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

alde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat d’altres membres de la corporació municipal, rep aquest divendres 14 d’octubre a les 11:45 h el conseller d’Interior, Felip Puig, de visita institucional a l’Ajuntament de Reus. A les 12:15 h, el conseller també assistirà a la reunió de la Junta Local de Seguretat, que tindrà lloc a la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Els membres de la Junta de Local de Seguretat són l’alcalde, el regidor de la Guàrdia Urbana, el delegat del govern de la Generalitat i els caps policials de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra. També està prevista l’asistència del Subdelegat del govern de l’Estat a Tarragona, el comissari de la Policia Nacional i el cap de la Guàrdia Civil.

Els mitjans gràfics podran agafar imatges a l’inici de la reunió. En acabar, s’atendrà els mitjans de comunicació interessats.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.