Notes de premsa

El departament de Sanitat de la Generalitat i l'Ajuntament de Reus investiguen cinc casos de legionel·losi

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 14/10/2003

partament de Sanitat i Seguretat Social i l'Ajuntament de Reus han tingut coneixement del diagnòstic de cinc casos de legionel·losi en persones residents a Reus que podrien estar relacionats entre sí. Els cinc han estat hospitalitzats a l'Hospital de Sant Joan de Reus, tres han estat donats d'alta i l'evolució dels altres dos és favorable.

El primer cas, un home de 35 anys, va iniciar els símptomes el dia 9 de setembre, va ser hospitalitzat el dia 12 del mateix mes i ja ha estat donat d'alta.
El segon cas, una dona de 36 anys, va iniciar símptomes el dia 1 d'octubre i va ser hospitalitzada el dia 9.
El tercer cas es tracta d'un home de 27 anys, que va iniciar símptomes el dia 2 d'octubre, va ser hospitalitzat el dia 4 i ja ha estat donat d'alta.
El quart cas és un home de 53 anys, que va iniciar símptomes el dia 2 d'octubre, va ser hospitalitzat el dia 3 i ja ha estat donat d'alta.
El cinquè cas és un home de 70 anys, que va iniciar símptomes el dia 4 d'octubre i va ser hospitalitzat el passat dia 10.
El Departament de Sanitat i Seguretat Social, conjuntament amb la regidoria de Salut Pública de l'Ajuntament de Reus han iniciat la investigació epidemiològica i ambiental per tal d'esbrinar la possible font d'infecció i si es tracta de casos relacionats amb un mateix focus.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.