Notes de premsa

El desenvolupament de la jornada

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Diumenge, 14/03/2004

rnada electoral s’està desenvolupant amb normalitat a la ciutat de Reus. Des de l’obertura dels col·legis electorals destaquen el següents aspectes:

Segon informa la Guàrdia Urbana, s’estan produint petits problemes de trànsit a les zones pròximes als col·legis a causa del nombre d’electors que es desplacen en cotxe. Per això, la Guàrdia Urbana demana als electors que hi accedeixin a peu en tots els casos que sigui possible.
D’altra banda, a les 12:15h, l’Ajuntament ha rebut una trucada del coordinador municipal al Col·legi General Prim avisant que no quedaven paperetes del PSC. Un cop informada la Junta Electoral de Zona, aquesta decideix reposar 7.000 paperetes–el cens del col·legi en qüestió– i el secretari general de l’Ajuntament ha procedit a la seva reposició.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.