Notes de premsa

El factor humà centra la programació del Cicle Grans Mestres 2021 al Teatre Fortuny

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 27/01/2021
Presentació Cicle Grans Mestres 2021

El Consorci del Teatre Fortuny de Reus ha presentat la programació prevista en el marc del cicle Grans Mestres i que correspon a l'any 2021. El factor humà serà el tema que s'ha escollit per centrar aquesta nova programació perquè, tal com ha explicat Francesc Cerro, director artístic "la humanitat ha donat proves que és capaç del millor i del pitjor: dels actes més generososos i de les impromptes més sòrdides i execrables. La crisi ha mostrat el fons d'armari de cadascú, evidenciant que de tots els factors que governen les nostres vides, l'humà -de vegades-, és el més cruel i absurd. Enguany hem volgut dedicar el cicle a aquest factor, fent un retrat dels mals que assoten la nostra societat i la deixen en evidència".

El nou cicle començarà el pròxim dia 9 de febrer i s'allargarà fins al mes de desembre. El teatre ha adaptat l'espai a les mesures sanitàries marcades per la COVID19 per tal de preservar la seguretat i la salut de les persones, tant del públic, com dels artistes i de tot el personal. 

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística de l'Ajuntament de Reus, ha manifestat que "cicles com el que avui presentem, el Grans Mestres, ens aporten un pòsit cultural amb marca de ciutat que ens fa més grans i ens ajuda a posicionar culturalment Reus en el mapa territorial, tant el que tenim més proper, com el català". I és que aquest és el vuitè any del Cicle Grans Mestres, una programació que s'ha consolidat en l'oferta que ofereix el Teatre Fortuny. 

La programació

  • Dimarts 9 de febrer · 20:30 h

"Una vida d'odi", amb Josep Julien i Ferran Carvajal. Direcció i dramatúrgia de Francesc Cerro-Ferran. Veus en off: Soraya Àvila, Antònia Ferré i Jordi Francesch. Realització audiovisual: Ivó Vinuesa.

  • Dimarts 2 de març · 20:30 h

"L'últim home d'Estat", amb Joan Carreras. Direcció i dramatúrgia de Francesc Cerro-Ferran. Realització audiovisual: Ivó Vinuesa.

  • Dimarts 6 d'abril · 20:30 h

"Lorca que te quiero Lorca", amb Belén Fabra. Direcció i dramatúrgia de Francesc Cerro-Ferran. Cantaora: Sara Sambola. Guitarra: Aleix Bové. Realització audiovisual: Ivó Vinuesa.

  • Dimarts 4 de maig · 20:30 h

"L'art de fer teatre", amb Lluís Marco i Ernest Villegas. Direcció i dramatúrgia de Francesc Cerro-Ferran. Realització audiovisual: Ivó Vinuesa.

  • Dimarts 1 de juny · 20:30 h

"Escenes entre dos homes", amb Arnau Puig i Bernat Quintana. Direcció i dramatúrgia de Francesc Cerro-Ferran. Realització audiovisual: Ivó Vinuesa.

  • Dimarts 5 d'octubre · 20:30 h

"Fait en France", amb Bàrbara Roig, Jordi Francesc i la resta de repartiment en curs. Direcció i dramatúrgia de Francesc Cerro-Ferran. Realització audiovisual: Ivó Vinuesa.

  • Dimarts 2 de novembre · 20:30 h

"Titus Andrònic". El repartiment està en curs, pendent de confirmar. Direcció i dramatúrgia de Francesc Cerro-Ferran. Realització audiovisual: Ivó Vinuesa.

  • Dimarts 21 de desembre · 20:30 h

"Temps d'advent". El repartiment està en curs, pendent de confirmar. Direcció i dramatúrgia de Francesc Cerro-Ferran. Realització audiovisual: Ivó Vinuesa.

Presentació Cicle Grans Mestres 2021
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.