Notes de premsa

El Festival COS tanca l’edició 2019 amb satisfacció malgrat els canvis de programació

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 21/10/2019
Chapertons COS 2019

L’Institut Municipal Reus Cultura ha tancat aquest diumenge al vespre l’edició 2019 del Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual amb satisfacció però destacant els nombrosos canvis que s’han hagut de fer en la programació, tant per la convocatòria de vaga general del passat divendres, com pels diferents episodis de pluja que hi ha hagut durant el cap de setmana.

L’organització destaca la qualitat de les propostes que s’han pogut veure durant aquests dies a Reus i en destaca, per un costat, l’espectacle “Set of sets” que es va representar al Teatre Fortuny, de la companyia GN/MC Guy Nader / Maria Campos, per la curada tècnica i el ritme incessant dels intèrprets, i per l’altre, “Rodó”, de la companyia Chapertons, que es va fer al Teatre Bartrina i del qual en remarquen la seva originalitat, creativitat i imaginació.

Aquesta edició del COS 2019, que ha tingut una assistència de públic al voltant de les 2.000 persones, ha viscut diversos canvis de programació i un dels espectacles s’ha hagut de suspendre perquè no es va poder reprogramar. Els altres muntatges afectats per la vaga o per la pluja s’han pogut modificar amb canvis horaris.

La commemoració de l’Any Roseta Mauri a la ciutat ha motivat que la dansa hagi estat una de les grans protagonistes d’aquest edició del COS, un festival que té la mirada posada en el moviment i el teatre gestual com a principal motivació.  

A banda de la programació, els tallers i classes magistrals han exhaurit les places ofertades i també han tingut un important èxit d’assistents tant la conferència ballada com les sessions dedicades a la figura de Roseta Mauri.

Chapertons COS 2019
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.