Notes de premsa

El lliurament de claus dels pisos de protecció oficial del carrer Astorga

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 24/01/2005

El dimecres, 9 de febrer, l’alcalde de Reus, Lluís M. Pérez i el president de la Fundació Família i Benestar Social, Francesc Borrell, faran el lliurament de claus dels pisos de protecció oficial, situats al carrer d’Astorga, 67 i 69. L’acte començarà a les 16.00 h, amb una visita als nous habitatges. A les 16:45 h, es lliuraran les claus als adjudicataris, al Centre Cívic Migjorn (riera de l’Escorial s/n).

Els habitatges els ha construït la Fundació Família i Benestar Social, amb el suport de l’Ajuntament de Reus, que ha cedit el solar. La promoció consta de dos edificis de 12 habitatges cadascun, amb una superfície aproximada de 70 m2. Del total d’habitatges, 22 tenen tres habitacions i una plaça d’aparcament vinculada, mentre que els altres dos són adaptats per a persones amb mobilitat reduïda.
D’altra banda, cal recordar que el dilluns, 24 de gener, ha començat el termini per a la presentació de sol·licituds per accedir als pisos de protecció oficial de Mas Iglesias i de la plaça del Baluard. El termini per a la presentació de sol·licituds s’allarga durant més d’un mes, fins al 28 de febrer. L’ordre d’entrega de les sol·licituds no implica cap prioritat. Per tant, totes les sol·licituds s’avaluaran de la mateixa manera, independentment del dia en el qual es formalitzin. Les sol·licituds es poden presentar a l’OAC (de dilluns a dijous de 9:00 h a 14:00 h i de 16:00 h a 18:30 h i divendres de 9:00 h a 14:00 h) i a l’Oficina de Benestar i Família de Reus (plaça de Mas Pellicer, 55), en horari de dilluns a divendres de 9:00 h a 14:00 h i dimarts i dijous de 16:00 h a 18:00 h.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.