Notes de premsa

El lliurament de la Història General de Reus als centres escolars

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 7/07/2003

alde de Reus, Lluís M. Pérez, farà el lliurament d'un exemplar de la Història General de Reus als directors de les escoles i instituts públics i concertats de la ciutat, per a la bibliotecta dels centres.

L'acte de lliurament es farà demà dimarts, 8 de juliol, a les 11:00 h, al Saló de Plens de l'Ajuntament. L'obra, editada per l'Ajuntament, és un element important per a la difusió de la trajectòria col·lectiva de la ciutat.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.