Notes de premsa

El lliurament dels V Premis Blocs Catalunya a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 5/10/2012

El regidor d’Innovació, Empresa i Ocupació, Marc Arza, assistirà al lliurament dels V Premis Blocs Catalunya que es faran públics aquest divendres, 5 d’octubre, en el decurs d’una gala a l’Auditori Antoni Gaudí de firaReus al Tecnoparc, que comença a les 20:00 h. Reus acull enguany aquest esdeveniment, amb accent local amb diversos blocs fets des de Reus entre els finalistes.

Són els següents:

Trobareu tots els finalistes amb les corresponents categories, en aquest enllaç: http://www.stic.cat/premis blocs catalunya 2012/finalistes premis blocs catalunya 2012/

El jurat escull el guanyador de cadascuna de les categories presentades. Enguany el jurat està format per Ferran Pallàs, guanyador de l’edició de 2011, Iolanda Pàmies, guanyadora de l’edició de 2011, Miquel Duran, comissionat 2.0 de la Universitat de Girona, el Sr. Jordi Iparraguirre, representant de la fundació PUNT.CAT, el Joan Ballester, director general de TICNOVA, Benet Presas, president del Patronat de Turisme de Salou, el reusenc Ernest Benach, expresident del Parlament de Catalunya, Pere Condom, director general del parc científic de la UdG, Marc Arza, regidor d’Innovació, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, Joan Maria Piqué, cap de premsa i comunicació del president de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Carles Flamerich, director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya i Trina Milan, presidenta d’STIC.CAT.

L’acte, organitzat per l’associació STIC.CAT en col.laboració amb l’Ajuntament de Reus i firaReus, començarà a les 20:00 h i serà seguit per aperitiu a peu dret. L’acte és obert als mitjans de comunicació prèvia acreditació a través de STIC.CAT.

Els blocs guanyadors
Una vegada es desvetllin els guanyadors, STIC.CAT farà públics els resultats a través d’aquest enllaç http://stic.cat/premsa/pbc12_premsa.html , on també us podreu descarregar imatges de l’acte.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.