Notes de premsa

El Mercadal s'omple amb més de 1.200 alumnes que canten el "Fum, fum, fum" per a la Gran Nadala 2022

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 23/11/2022
Gran Nadala 2022
Gran Nadala 2022
Gran Nadala 2022
Gran Nadala 2022

Més de 1.200 alumnes de primària i més de 100 metres de trenta escoles de Reus han participat aquest dimecres 23 de desembre a La Gran Nadala 2022. El tema escollit enguany ha estat el "Fum, fum, fum" i s'ha interpretat al mig de la plaçá del Mercadal en un esdeveniment que organitza Canal Reus TV, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Reus, i que serveix per donar la benvinguda a les festes nadalenques. 

El docent i músic Jordi Salvadó ha estat el director musical de l'esdeveniment. 

Les escoles participants en l'edició d'enguany, que ha recuperat la presencialitat després de la pandèmia, han estat Prat de la Riba, Rubió i Ors, Pompeu Fabra, Maria Rosa Molas, Sant Bernat Calvó, La Vitxeta, ARCE, La Presentació, Joan Rebull, General Prim, Sant Pau, Pi del Burgar, Maria Cortina, La Salle, Marià Fortuny, Pare Manyanet, Misericòrdia, Puigcerver, Sant Josep, Teresa Miquel, Mowgli, Collège Français, Rosa Sensat, Els Ganxets, Isabel Besora, Montsant, Cèlia Artiga, Eduard Toda i Nostra Sra. del Mar. 

Aquesta iniciativa està impulsada per Canal Reus TV, que fa una emissió en directe de l'esdeveniment, i compta amb la col·laboració de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Reus.

Gran Nadala 2022
Gran Nadala 2022
Gran Nadala 2022
Gran Nadala 2022
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.