Notes de premsa

El Mercat Central estrena les zones de degustació i el nou horari aquest dijous 7 d'octubre

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 7/10/2021
Cartell campanya Ganes de tu Mercats
Nous horaris Mercat Central

A partir d’aquest dijous 7 d’octubre, el Mercat Central fa un salt important amb l’ampliació dels horaris i l’estrena de les zones de degustació. El canvi s’aplicarà a partir del dijous 7 d’octubre i el nou horari del Mercat Central és el següent:

  • Dilluns, dimarts, dimecres i dissabte, de 8:00 a 15:30 h
  • Dijous i divendres tot el dia, de 8:00 a 20:00 h

Menjar per emportar o per dinar al mercat

La situació de la COVID-19 permet fer coincidir l’ampliació horària amb l’estrena de les dues zones de degustació: una al nord de l’equipament, a tocar de la cafeteria del mercat; i una altra a la part sud, molt a prop de la façana principal. Els espais de degustació estaran oberts durant tot l’horari d’obertura. Es van crear l’any passat perquè fos possible menjar al mateix mercat i esponjar la zona de venda, amb l’enderroc de dues illes de parades, de 4 parades cadascuna.

«Ganes de tu»

La campanya per promocionar la transformació del Mercat Central, l’estrena dels espais de degustació i els nous horaris té els paradistes com a protagonistes i s’engloba sota l’eslògan «Ganes de tu». La campanya també vol mostrar que ara el Mercat Central també és una bona opció per dinar, bé a les noves zones de degustació o per comprar menjar per emportar.

5.000 euros en descomptes

I per promocionar els migdies i la tarda dels dijous, a partir del 7 d’octubre i fins a final de mes, es repartiran 5.000 euros en bons de descompte, perquè els clients s’aninim a comprar i dinar al mercat. Els bons, que es presenten en format de codi QR, es podran bescanviar a partir de les dotze del migdia i sense compra mínima.

Els vals de descompte s’han editat en format postal, on també s’inclou tota la informació dels nous horaris, i es repartiran directament entre els clients del mercat i els treballadors de la zona més pròxima.

Música per l’estrena

I amb l’ampliació horària i l’estrena de les zones de degustació, tornen les activitats després de la pandèmia. Aquest dijous 7 d’octubre, a partir de les cinc de la tarda, hi haurà música amb Le Même, una formació de quatre músics –saxo alt, saxo tenor, tuba i percussió– que acompanyaran a clients i paradistes en aquesta primera tarda amb una mescla agradable de temes ballables i temes més reposats.

Cartell campanya Ganes de tu Mercats
Nous horaris Mercat Central
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.