Notes de premsa

El Mercat Central obrirà tots els migdies a partir del mes d'octubre

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 10/06/2021
Foto del Mercat Central
Zona de degustació Mercat Central

Després del parèntesi obligat per la COVID-19, la proposta de l'Ajuntament de Reus pel Mercat Central passa per una ampliació horària a partir de l'octubre.

Després d'escoltar el Consell Assessor del Mercat Central, l'aposta municipal arriba després de la transformació de més d'un terç de les parades, l'ocupació de bona part de les parades buides, l'arribada de nous operadors i les obres per dotar de punts de degustació l'equipament.

El nou horari suposarà obrir 12 hores més que ara, amb una aposta clara pels migdies i amb horari continuat dijous i divendres, de 8 del matí a 8 del vespre.

L'horari que es començarà a aplicar a partir del 7 d'octubre és el següent:

  • Dilluns, dimarts, dimecres i dissabte, de 8:00 a 15:30 h
  • Dijous i divendres, de 8:00 a 20:00 h

Carles Prats, regidor d'Empresa i Ocupació, considera que "després de l'esforç fet pels paradistes per modernitzar les parades, ara és necessari un pas endavant amb els horaris".

El regidor afegeix que "ja l'havíem d'haver fet fa uns mesos però es va deixar sobre la taula a causa de la pandèmia. Som conscients que el tema dels migdies no serà fàcil, però estem convençuts que hem d’apostar-hi i fer que el Mercat Central esdevingui un pol d’atracció i de dinamització comercial de tota la zona. I més amb els espais de degustació i el creixement de l’oferta de menjar per emportar o consumir in situ. En total, són 12 hores més que ara, però entenem que ben distribuïdes i que segur ens ajudaran a impulsar el mercat de cara a facilitar l’accés als clients".

Des de l'Ajuntament s'adquireix el compromís per avaluar el canvi d'aquí a un any.

L’horari actual és de dilluns a dijous de 8:00 h a 14:00 h, els divendres de 7:30 h a 14:30 h i de 17:00 h a 20.30 h, i els dissabte de 7:30 h a 15:00 h.

Foto del Mercat Central
Zona de degustació Mercat Central
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.