Notes de premsa

El Mercat del Camp estrena un Punt Verd, per al reciclatge de residus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 3/05/2004

rcat del Camp disposa des d’avui d’un Punt Verd per a la recollida selectiva dels residus que genera aquesta instal·lació.

La inauguració del Punt Verd es fa avui a les 13:00 h amb la presència del regidor responsable de Mercats, Josep Anton Sànchez, i del tinent d’alcalde de Medi Ambient, Daniel Pi, entre d’altres assistents.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.