Notes de premsa

El nou servei de visites guiades al Museu d'Art i Història

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 28/07/2003

seu d'Art i Història de Reus -situat a la plaça de la Llibertat, 13- engega el pròxim dissabte, dia 2 d'agost, a les 12 h del migdia, un nou servei de visites guiades. Cada dissabte, diumenge i festiu que obri el Museu, es farà una visita guiada a les 12 h del migdia, que permetrà conèixer d'una manera diferent els fons del museu reusenc.

Un guia professional proposarà un recorregut per les diferents exposicions permanents del Museu d'Art i Història, és a dir, per la sala d'Artistes Reusencs del segle XIX (entre els quals Fortuny, Galofre, Tapiró, Hortensi Güell i Llovera), per la sala del Retaule de la Prioral de Sant Pere, per la col·lecció d'Art Gòtic del Llegat Pedrol Rius i per la mostra l'Elixir Daurat, dedicada a tot el que envolta el conreu i la cultura de l'oli d'oliva. Les visites guiades es presenten com una oportunitat de conèixer de manera activa els fons del museu, enfocada tant als visitants de fora vila com als reusencs i reusenques que volen aprofundir el coneixement dels seus museus.

El preu de les visites guiades serà de 3 euros per als majors de 18 anys i d'1 euro per als menors de 18 anys. El tiquet de la visita guiada permetrà visitar també el Museu d'Arqueologia Salvador Vilaseca -raval de Santa Anna, 59-, en què destaca la col·lecció de prehistòria i l'exposició ""Gaudí & Reus"". El nou servei compta amb la col·laboració de la Unió de Botiguers de Reus i del Patronat Municipal de Turisme. Aquesta proposta s'afegeix a l'oferta dels Museus de Reus, que es poden visitar de dimarts a dissabte, de 10 a 14 h i de 17 a 20 h i els diumenges i festius d'11 a 14 h. En aquest moment destaca una exposició a la Sala Central del Museu d'Art i Història: ""Juli Garola, pintor"", que es pot visitar fins el 7 de setembre.

Els mitjans interessats a cobrir la primera visita guiada són convidats el dissabte dia 2 d'agost a les 12 h del migdia al Museu d'Art i Història -plaça de la Llibertat, 13- per conèixer aquest servei.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.