Notes de premsa

El Patronat Municipal de Turisme organitza una visita guiada especial al Modernisme i als escenaris de Festa Major, els dies 25, 26 i 28 de juny

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 23/06/2004

Amb motiu de la Festa Major, i únicament els dies 25, 26 i 28 de juny, el Patronat Municipal de Turisme i Comerç realitza unes visites especials al patrimoni modernista de la ciutat, en les quals també es farà una explicació dels trets principals de la Festa Major. La visita, que es realitza enguany per primera vegada, té una durada aproximada de dues hores al matí i una hora a la tarda.

El tiquet de la visita inclou l’itinerari guiat del matí, el tiquet d’autobús per anar a l’Institut Pere Mata i la visita al pavelló número 6. D’altra banda, a la botiga de la Festa Major, s’obsequiarà a tots els participants d’aquestes visites amb bosses de material que portaran objectes de promoció de la Festa Major i material promocional de Turisme. Cada visitant rebrà també una samarreta de la Festa Major.
Com a novetat, amb la visita guiada es podrà accedir a la Casa Gasull, edifici emblemàtic de Lluís Domènech i Montaner de 1911, recentment obert per a les visites que organitza el Patronat Municipal de Turisme i Comerç.
Les Visites especials al Modernisme per la Festa Major, es realitzen en col·laboració amb l’IMAC i formen part del programa d’actes previstos per la Festa Major de Sant Pere 2004.
Programa de la visita:
Matí (11:00 h): Visita a la Casa Gasull (novetat), plaça Prim, plaça del Mercadal (breu explicació de la Festa Major i dels principals actes tradicionals que es desenvolupen a la plaça), hall de l’Ajuntament (explicació dels gegants), campanar (explicació de la relació amb la Festa, toc de campanes...), botiga de la Festa Major (recollida de samarretes i de bosses), sortida cap al concert vermut de la Casa Rull.
Tarda (17 h): Visita a l’Institut Pere Mata
El preu de la visita és de 6 euros, tant per a adults, com per a joves i nens. El Patronat Municipal de Turisme i Comerç recomana a les persones interessades a fer la inscripció que la formalitzin prèviament a l’Oficina de Turisme de Reus, al c/Sant Joan, 34, o bé trucant al telèfon 977 77 81 49. Les visites guiades comencen a les 11:00 h des de la mateixa Oficina de Turisme, al carrer de Sant Joan, 34.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.