Notes de premsa

El Pla d'Asfaltat 2019 es reprèn aquest cap de setmana amb els treballs a la Riera de Miró

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 4/10/2019
Plànol de l'afectació al trànsit

L'Ajuntament de Reus inicia aquest cap de setmana els treballs d'asfaltat i pintura de la Riera de Miró, en el tram comprés entre el carrer Dom Bosco i la plaça de Pompeu Fabra, compresos en el Pla d'Asfaltat 2019. Les obres comportaran afectacions al trànsit entre el diumenge 6 d'octubre a les 18:00h i el divendres 11, amb la prohibició d'estacionament. Els treballs s'executaran en dues fases, que ciomportaran el tall de la circulació en el tram afectat: entre les 21.00h del diumenge dia 6 i les 7:00h del dilluns 7; i entre les 21:00h del dia 7 i les 7:00h del dimarts dia 8. L'actuació es porta a treme de nit per minimitzar l'impacte en el trànsit.

Les obres s'inclouen en el Pla d'asfaltat 2019, que preveu una inversió total de 349.690 euros. Les obres tenen el doble objectiu de millorar el manteniment dels carrers de la ciutat per posar-los al dia, i de garantir la seguretat del trànsit. En aquest sentit, s’actua en vials amb el paviment en mal estat, com a conseqüència del seu deteriorament i envelliment pel pas del temps. Els treballs s’han adjudicat a l’empresa Tecnologia de Firmes SA.

Plànol de l'afectació al trànsit
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.