Notes de premsa

El Ple de l’Ajuntament aprova concedir la Medalla de la Ciutat a l’Orfeó Reusenc i al Club Natació Reus Ploms

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 5/03/2018

El Ple de l’Ajuntament de Reus ha aprovat aquest dilluns, 5 de març concedir la Medalla de la Ciutat a l’Orfeó Reusenc i al Club Natació Reus Ploms, dos entitats que enguany celebren els 100 anys de la seva creació.

Concretament, la distinció a l’Orfeó Reusenc es concedeix per tractar-se d’una entitat sense ànim de lucre i referent cultural i social de Reus dedicada a fomentar la cultura i la llengua catalana, i en reconeixement a la seva àmplia trajectòria fomentant l’associacionisme cultural i treballant a partir de les relacions intergeneracionals, el voluntariat i la cohesió social. Així mateix, la medalla es concedeix, de forma especial, per celebrar enguany el 100 aniversari de l’entitat.

En relació a al Club Natació Reus Ploms, la distinció municipal es concedeix en reconeixement a la seva trajectòria com a entitat esportiva i associativa, per la consolidació d’un projecte de foment i de pràctica esportiva treballant constantment per a la difusió de l’esport base, i de forma especial per celebrar enguany el 100 aniversari de la seva constitució com a club.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.