Notes de premsa

El Ple de l'Ajuntament de Reus nomena Antoni Pont Amenòs fill adoptiu de la ciutat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 24/07/2020
Ple telemàtic de l'Ajuntament de Reus

El ple de l'Ajuntament de Reus ha aprovat aquest divendres 24 de juliol el nomenament d'Antoni Pont Amenòs com a fill adoptiu de la ciutat. En la mateixa sessió, la corporació municipal ha acordat concedir la Medalla de la Ciutat a la Reial Congregació de la Puríssima de Nostre Senyor Jesucrist, i una menció honorífica municipal al Biela Club 600 i al Cineclub del Centre de Lectura.

  • Antoni Pont Amenòs. El ple de l'Ajuntament ha acordat la concessió del títol de fill adoptiu de la ciutat en reconeixement a la seva trajectòria empresarial reconeguda amb prestigiosos guardons tant a nivell nacional com internacional, per la seva contribució al desenvolupament de l’economia catalana des del sector agroalimentari, impulsant iniciatives a nivell de ciutat compromeses amb el bé comú i projectant d’aquesta manera la seva condició de ciutadà de Reus i per la seva important tasca com a coordinador i impulsor de la Trobada de Reusencs de Fora Vila, iniciativa que reconeix un dels grans valors de la gent de Reus com és la capacitat de projecció nacional i internacional, la innovació i la creativitat, treballant per la ciutat portes endins i enfora.
  • Reial Congregació de la Puríssima de Nostre Senyor Jesucrist de Reus. S'ha acordat la concessió de la Medalla de la Ciutat en reconeixement a la tasca duta a terme per mantenir, reforçar i potenciar les tradicions vinculades a la setmana santa al llarg dels segles. Pel seu compromís incansable amb la finalitat de mantenir aquesta tradició que forma part del patrimoni cultural de la ciutat, sent la segona tradició més antiga de Reus i, de forma especial, per commemorar enguany el 465è aniversari de la seva història.
  • Biela Club 600. El Ple ha acordat concedir una menció honorífica municipal en reconeixement a la seva trajectòria com a entitat associativa reusenca caracteritzada principalment per compartir la passió pels cotxes clàssics, especialment els mítics i emblemàtics Seat 600, portant a terme activitats i accions de repercussió social i local com a ral·lis i concentracions a nivell de Catalunya, Espanya i Europa, i, de forma especial, per celebrar enguany el 25è aniversari de la seva trajectòria.
  • Cineclub del Centre de Lectura. S'ha acordat concedir una menció honorífica municipal en reconeixement a la seva trajectòria i a la seva important tasca compromesa amb el món del cinema independent a Reus, sent en tot moment una eina de difusió de la cultura nascuda com un fet cinematogràfic i també com a plataforma per manifestar les inquietuds polítiques i socials i, de forma especial, per celebrar enguany el seu 50è aniversari.
Ple telemàtic de l'Ajuntament de Reus
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.