Notes de premsa

El primer Canicròs de Reus - Memorial Alba Chacón tindrà lloc el 24 de novembre

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 30/07/2019
Roda de premsa Canicròs Reus - Memorial Alba Chacón

L'Ajuntament de Reus i l'empresa municipal Reus Esport i Lleure col·laboren en l'organització del I Canicròs de Reus-Memorial Alba Chacón, la primera edició d'una prova esportiva nova a Reus, amb la qual es vol promoure la sensibilització social cap a l’esport i el respecte als animals. L'esdeveniment és també, alhora, una iniciativa solidària i un homenatge a una treballadora de l'Ajuntament, apassionada per l'esport i pels gossos, que va morir en accident de trànsit el passat mes de gener.

La prova, que tindrà lloc el 24 de novembre, sorgeix de la iniciativa dels companys de l’Alba Chacón a l’Ajuntament, dels seus amics i familiars. Serà una jornada amb diferents activitats, per compartir temps de diversió i esbarjo practicant esport amb les pròpies mascotes. Hi haurà una cursa d’adults, una cursa infantil i una cursa d’iniciació, amb un recorregut d’entre 5 i 7 km sobre terra, per camins del terme municipal. Els detalls del programa —com el lloc del recorregut o el procediment d’inscripció— es donaran a conèixer pròximament, quan estigui tancada la programació.

Es preveuen, també activitat complementàries, com un taller de canicròs, xerrades de civisme i educatives sobre el benestar dels animals i el seu comportament al carrer, una exposició de dibuixos de mascotes, entre altes.

I Canicròs de Reus Memorial Alba Chacón serà una gran festa per donar a conèixer aquesta disciplina esportiva, que consisteix en una cursa sobre terra i amb el gos lligat a la cintura del corredor. Durant la cursa, el gos sempre ha d’anar per davant del corredor amb qui forma equip.

Es tracta d’una iniciativa solidària, i els beneficis d’aquesta primera edició es destinaran íntegrament al Refugi Baix Camp.

Roda de premsa Canicròs Reus - Memorial Alba Chacón

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.