Notes de premsa

El procés participatiu per a la transformació urbanística de l’entorn del Carrilet inicia la tercera i última fase de la deliberació ciutadana

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimecres, 24/11/2021
Promoció del procés de participació d'El Carrilet

El procés participatiu del Carrilet entra en la tercera i darrera fase de la deliberació amb la ciutadania. El període s’allarga fins al 26 de desembre i està obert a tota la ciutat.

El projecte de transformació urbanística a l’entorn del Carrilet té l’objectiu de crear una nova centralitat urbana, que esdevingui un pol d’atració i dinamitzi no només aquesta àrea sinó el conjunt de Reus.

Aquesta nova fase servirà per definir sota quins criteris cal dissenyar el futur projecte: sostenibilitat, referències arquitectòniques a seguir, aspectes d’integració cultural, etc ... Aquests són alguns exemples dels criteris que es poden definir en aquesta tercera fase.

Es pot participar contestant una nova enquesta https://www.surveymonkey.com/r/Enquesta-Criteris

Paral·lelament, s’han programat activitats presencials durant tot el mes de desembre.

Punts d'Interacció Mòbil, als quals s’hi pot adreçar qualsevol persona per tenir més informació sobre el projecte o contestar l’enquesta, amb quatre dates a l’agenda.

  • Divendres, 3 de desembre d’11.00 h a 13.00 h, a la zona de jocs infantils de l’avinguda del Carrilet

  • Dijous, 9 de desembre, de 17.00 h a 19.00 h, a la plaça del Mercadal

  • Divendres, 17 de desembre, 17.00 h a 19.00 h, a la pista de gel de la plaça de la Llibertat

  • Dissabte, 18 de desembre, d’11.00 h a 13.00 h, a la zona de mercat del Carrilet, 29.

Taller amb la ciutadania i entitats. El diumenge, 12 de desembre, d’11.30 h a 13.30 h, a l’avinguda del Carrilet.

Amb la tercera fase es posa punt i final a les etapes deliberatives que es van iniciar el 13 de setembre. El procés participatiu continuarà amb les fases d’avaluació i seguiment. La web per a la participació en aquest procés és https://participa.reus.cat/processes/carrilet

Promoció del procés de participació d'El Carrilet

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.