Notes de premsa

El programa de gestió alimentària de Reus rep 34.380 barres de torrons donades per l’empresa Virginias

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 6/10/2014

L’empresa d’alimentació Virginias, amb seu a Reus, ha fet una donació de 34.380 barres de torró amb data de caducitat de 31/10/2014 al programa de gestió alimentària responsable de Reus. Uns 5.000 d’aquests torrons aniran destinats directament al programa de gestió alimentària responsable de Reus, liderat per l’Àrea de Benestar Social. Actualment, 890 famílies, que representen 3.560 persones, es beneficien d’aquesta ajuda solidària. La resta de barres de torrons les distribuirà el Banc dels Aliments entre les persones de tota la demarcació que més ho necessiten.

Programa de gestió alimentària responsable de Reus
El lideratge d’aquest programa correspon a l’àrea de Benestar Social de l'Ajuntament de Reus amb la implicació del Banc dels Aliments i del Taller Baix Camp i la col·laboració estreta de l'Agència de Residus i de l’Agència de Salut Pública de Catalunya, així com d’algunes cadenes de supermercats, altres empreses i establiments alimentaris, el Mercat del Camp, entitats socials i institucions i administracions públiques.

D’una banda, part d’aquests 5.000 torrons es repartiran amb els aliments que es distribueixen a través de la xarxa d’entitats per la distribució d’aliments de Reus impulsada i coordinada pel Pla Local d’Inclusió Social (PLIS) de l’Àrea de Benestar Social, juntament amb la Fundació Banc dels Aliments.

D’altra banda, aquests torrons també s’hi afegiran al menú de dos plats i postres que porten les carmanyoles que cuina i prepara el Menjador Social subvencionat per l’Ajuntament de Reus i gestionat per Càritas, ubicat al carrer de Francesc Bartrina, 6 i 8 baixos, i al menjador social ubicat al barri Sant Josep Obrer. Aquestes carmanyoles es donen a les famílies que ho necessiten i es preparen de manera habitual amb menjar que prové de les donacions de menjar fresc d’un supermercat i un restaurant i de menjar cuinat de dues empreses de càtering. I també es donaran barres de torrons a la gent que va cada dia a menjar als dos menjadors socials.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.