Notes de premsa

El Programa de Gestió Alimentària reforça el coneixement sobre seguretat alimentària en la donació d'aliments entre el voluntariat

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 23/05/2019
Foto de la sessió

Una trentena de membres de les entitats socials que formen part de la xarxa de distribució d'aliments de Reus han participat, aquesta setmana en les dependències de la Regidoria de Benestar Social, en una sessió informativa sobre els requisits de seguretat alimentària en la donació i reaprofitament dels aliments, organitzada per l'Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT).

Reus, amb el Programa de Gestió Alimentària, contribueix a la lluita contra el malbaratament alimentari mitjançant la donació d'aliments. Una donació que es fa d'acord amb uns requeriments de seguretat alimentària, per tal que arribi a les persones destinatàries amb totes les garanties sanitàries.

Des de l'ASPCAT, Raquel Arpa i Pilar Garcia, han explicat el paper d'aquest ens de la Generalitat de Catalunya com a referent de la seguretat alimentària en el reaprofitament alimentari, dins el marc de la lluita contra el malbaratament. També han destacat la necessitat de la formació del personal voluntari en la donació i han presentat la guia Requisits de Seguretat Alimentària en la Donació d'Aliments.

La majoria de les persones que han assistit a la sessió realitzen tasques de voluntariat en què la manipulació dels aliments és habitual i, en acabar la presentació, han pogut aclarir dubtes concrets sobre la seva tasca diària.

Foto de la sessió
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.