Notes de premsa

El projecte de la nova estació de Bellissens avança amb pas ferm

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 11/01/2022
Presentació conveni Adif Ajuntament estació Bellisens

L’Ajuntament de Reus valora molt positivament l’anunci que ha fet avui Adif sobre l’adjudicació del contracte de serveis i assistència tècnica per a la redacció dels projectes bàsic i de construcció de la nova estació de Bellissens. L’alcalde de Reus, Carles Pellicer, celebra que els tràmits avancin a bon ritme i posa en valor la implicació i bona sintonia que hi ha amb Adif i tothom que hi està implicat: “L’estació de Bellissens és un projecte de ciutat, un projecte estratègic, fruit del consens, de la col·laboració entre administracions i de la planificació. Serà un servei de referència que ha de donar cobertura a la zona sud de la ciutat, l’Hospital, la URV, el polígon Tecnoparc, etc., dotant-la d’una nova centralitat que propiciarà nous desenvolupaments”.

La vicealcaldessa, Noemí Llauradó, remarca la importància d’aquest pas endavant: “El treball en equip dona resultats, i aquesta feina i la bona sintonia ha fet que avui puguem parlar de l’adjudicació d’un projecte cabdal per la nostra ciutat. L’estació de Bellissens donarà resposta a la demanda existent i serà una peça clau d’aquest nou Reus que estem dibuixant”.

El projecte de l’estació de Bellissens es treballa conjuntament en el marc de la Comissió d’Infraestructures formada pel govern de Reus i el PSC. El portaveu socialista, Andreu Martin, celebra que "el desenvolupament d’aquest projecte demostra la nostra capacitat d’influir positivament amb grans projectes de ciutat, col•laborant amb el govern per dotar la ciutat d’equipaments i infraestructures que permetin connectar el territori i atraure així a més empreses".

El Ple de l’Ajuntament de Reus va aprovar el 23 de juliol el conveni de col·laboració amb Adif que defineix el calendari i el finançament per a la redacció dels projectes i per a la construcció de l’estació de Bellissens i del pas de ciutat sota les vides del tren. Els tràmits han seguit el seu curs i avui, Adif ha anunciat l’adjudicació del contracte de serveis i assistència tècnica per a la redacció dels projectes bàsic i de construcció de la nova estació.

Presentació conveni Adif Ajuntament estació Bellisens

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.