Notes de premsa

El Pròleg Any Gabriel Ferrater porta al Bartrina “El poema inacabat”

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 9/04/2021
Presentació Poema Inacabat
Passi de gràfics Poema Inacabat 1
Passi de gràfics Poema Inacabat 2
Passi de gràfics Poema Inacabat 3

El cicle d’activitats Pròleg Any Gabriel Ferrater porta aquest cap de setmana "El poema inacabat” al Teatre Bartrina, una producció pròpia amb direcció i dramatúrgia de Pau Ferran, a partir del text de Gabriel Ferrater. La creació i interpretació van a càrrec de Bàrbara Roig, Mariona Quadrada i Pau Ferran, en una producció d’Antoni Veciana, que ha comptat amb la coreografia i moviment de Carlota Grau, l’escenografia de Juan Carlos Mora i, finalment, la fotografia de Gemma Ribas.

Es faran dues representacions aquest dissabte dia 10 d’abril, a les 20:00 h, i l’endemà diumenge, 11 d’abril, a les 18:00 h.

Daniel Recasens, regidor de Cultura i Política Lingüística ha manifestat que “i és una de les activitats que ens fa més il·lusió, ja que està muntat a partir del text de Gabriel Ferrater, i està promogut pel talent d’aquí, de la ciutat”.

La companyia explica que “a casa, les coses importants —les decisions, el que s'ha de dir i no es pot callar, les coses boniques— es diuen a la cuina. I gairebé sempre mentre algú remena fogons o cassoles, pela algun vegetal o escata un peix, o té un grapat de sal a les mans. La cuina és el centre de l'univers. Cuinar és com fer un poema i després oferir-lo a taula. La nostra recepta és molt senzilla: cuinar el Poema Inacabat de Gabriel Ferrater i després oferir-lo a taula”.

La representació teatral s’inclou a la programació de la temporada del Teatre Bartrina i compta amb el suport de la Diputació de Tarragona, la Fundació Privada Reddis i CC Can Clariana de Barcelona.

Presentació Poema Inacabat
Passi de gràfics Poema Inacabat 1
Passi de gràfics Poema Inacabat 2
Passi de gràfics Poema Inacabat 3

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.