Notes de premsa

El pròxim dilluns, 1 de març, obre la nova Oficina Municipal d’Escolarització, a l’antic Banc de Santander

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 27/02/2004

òxim dilluns, 1 de març, i fins al 15 de juny, l’Ajuntament de Reus obre l’Oficina Municipal d’Escolarització, la primera d’aquestes característiques a Catalunya i que forma part d’un pla pilot impulsat per la Generalitat de Catalunya en coordinació amb diversos ajuntaments per vetllar pel control de la legalitat en el procés d’admissió d’alumnes als centres escolars.

L’oficina estarà situada a l’edifici municipal de la plaça del Mercadal, 3 (antic Banc de Santander). L’horari d’atenció serà de dilluns a divendres, de 9:00 h a 13:00 h, i els dimarts i els dijous, de 15:30 h a 18:00 h.
L’Oficina Municipal d’Escolarització actuarà en el procés d’escolarització de l’alumnat dels nivells d’educació infantil (0-6 anys) educació primària (6-12 anys) i educació secundària obligatòria (12-16 anys).
A l’oficina, les famílies rebran informació i orientació sobre l’oferta educativa i el procés de preinscripció i matrícula. Així mateix, podran formalitzar la preinscripció i es farà la baremació de les sol·licituds presentades.
La tinenta d’alcade d’Educació i Família, Empar Pont, farà les primeres valoracions sobre aquesta experiència pilot el pròxim dijous, a les 11:00 h.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.