Notes de premsa

El rector de la URV pronuncia el parlament institucional de l’11 de setembre a Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 10/09/2013
Parlament institucional amb motiu de la Diada 2013
Foto consistori amb el rector de la URV, amb motiu de la Diada 2013

El rector de la Univeritat Rovira i Virgili, Francesc Xavier Grau, ha pronunciat aquest vespre, al Saló de Plens de l’Ajuntament de Reus, el parlament institucional de la Diada Nacional de Catalunya, d’aquest Onze de setembre de 2013.

L’acte ha finalitzat amb unes paraules de l’alcalde, Carles Pellicer, i el cant “ Els Segadors”.

El dimecres, 11 de setembre, es farà el tradicional acte d’ofrena floral dels grups polítics i entitats ciutadanes amb motiu de l'Onze de Setembre, a partir de les 10:00 h a la plaça del Baluard. L’acte serà acompanyat per un quartet musical integrat per músics de la ciutat.

Podeu consultar el discurs íntegre “Universitat i país”, de Francesc Xavier Grau, en el document adjunt.

Parlament institucional amb motiu de la Diada 2013
Foto consistori amb el rector de la URV, amb motiu de la Diada 2013

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.