Notes de premsa

El sector del turisme de reunions a Catalunya reactiva la seva activitat a firaReus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Divendres, 10/07/2020
FiraReus Primera fira de turisme post covid19

firaReus ha acollit la Jornada de Membres del CCB, el retrobament de la indústria MICE (Meetings, Incentives, Conventions & Exhibitions) a Catalunya després del confinament. El director de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), David Font, acompanyat de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, ha inaugurat la Jornada de Membres del Catalunya Convention Bureau (CCB) que ha aplegat, de manera semipresencial, més d’un centenar de professionals del sector català del turisme de reunions.

Durant la jornada s’ha presentat el pla de reactivació del turisme de negocis per als pròxims anys. La jornada, amb ponències sobre tendències, solucions tecnològiques i eines col·laboratives, també ha comptat amb diferents espais de debat i reflexió.

La regidora d’Economia i Coneixement i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha destacat que “firaReus es posiciona com un dels primers espais del sector en recuperar l’activitat MICE i continua treballant per adaptar-se als nous formats i requeriments de l’activitat firal i congressual”

Amb motiu d’aquest esdeveniment firaReus ha activat el seu pla de contingència per a la celebració de reunions i fires que entre d’altres, compta amb les mesures següents: ús obligatori de mascaretes, manteniment de les distàncies de seguretat, adaptació dels aforaments, dispensadors de gel hidroalcohòlic a tots els accessos, increment dels serveis de neteja a lavabos i espais comuns, circuits d’entrada i sortida diferenciats i renovació d’aire, entre d’altres. Pel que fa al servei de càtering, aquest també s’adapta a la nova situació a través de mesures específiques com el lliurament individualitzat dels productes o l’increment dels punts de servei per tal de facilitar l’accessibilitat i mantenir les distàncies de seguretat.

Des de l’inici de la pandèmia, la indústria turística ha estat una de les que més n’ha patit les conseqüències i el turisme de negocis, un dels productes més afectats. I les perspectives a mig i llarg termini encara són incertes. Font ha assegurat que «en aquesta fase de represa de l’activitat, i encara amb certa incertesa, toca treballar per a la reactivació de la indústria. Des de l’ACT i en consens amb els patronats de les diputacions i els convention bureaux territorials, hem plantejat i treballat el pla de reactivació del sector MICE de Catalunya que presentem avui»

Els assistents han pogut seguir, de la mà de l’ACT del Departament d’Empresa i Coneixement, ponències sobre tendències, solucions tecnològiques i eines col·laboratives, que poden contribuir a la recuperació del sector MICE.

Amb la represa de l’activitat, firaReus continuarà apostant per la nova marca creada pel sector dels esdeveniments presentada el passat mes de novembre, firaReus Events, amb l’objectiu de consolidar-se com a un dels espais de referència en el mercat del turisme de reunions a Catalunya.

FiraReus Primera fira de turisme post covid19
Fitxers relacionats:

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.