Notes de premsa

El sopar de comiat als infants sahrauís

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 26/08/2003

gidora de Solidaritat i Cooperació, M. Teresa Vallverdú, assistirà demà dimecres, 27 d'agost, a les 21:30 h, al sopar de comiat als set infants sahrauís que han passat part de l'estiu a Reus, acollits en famílies. El sopar es farà al restaurant L'Absis, al carrer de la Mar, 30.

Està previst que al sopar de comiat també hi assisteixin les famílies acollidores, els monitors sahrauís que han acompanyat als infants i membres de l'ACAPS, l'Associació Catalana d'Amics del Poble Sahrauí, organització encarregada de gestionar l'estada dels insfants sahrauís.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.