Notes de premsa

El sorteig dels integrants de les meses electorals

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dilluns, 20/10/2003

rteig dels integrants de les meses electorals de Reus en les eleccions del pròxim 16 de novembre s'ha fet a les 13:30 h d'aquest matí a l'Ajuntament de Reus en sessió plenària. S'han sortejat els 480 càrrecs i els 960 suplents (president, primer vocal, segon vocal, i primer i segon suplent de cada càrrec), de les 160 meses que hi haurà a la ciutat.

Com ja es va fer amb motiu de les eleccions del 25 de maig, el sorteig s'ha fet informàticament, mitjançant un sistema que escull aleatòriament un número. Aquest número correspon al lloc de la llista dels cens electoral que ocupa la persona que resulta escollida per formar part de la seva mesa.
Les persones que han sortit escollides i que hauran de formar part de les meses rebran personalment la notificació.
El sorteig ha donat els següents resultats:
President: 760
Primer suplent president: 397
Segon suplent president: 125
Primer vocal: 479
Primer suplent primer vocal: 359
Segon suplent primer vocal: 863
Segon vocal: 149
Primer suplent segon vocal: 81
Segon suplent segon vocal: 850

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.