Notes de premsa

El sorteig dels integrants de les meses electorals

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dimarts, 25/01/2005

El sorteig dels integrants de les meses electorals de Reus en el referèndum del pròxim 20 de febrer s'ha fet a les 14:00 h d'aquest matí a l'Ajuntament de Reus en sessió plenària. S'han sortejat els 480 càrrecs i els 960 suplents (president, primer vocal, segon vocal, i primer i segon suplent de cada càrrec), de les 160 meses que hi haurà a la ciutat.

El sorteig s'ha fet informàticament, mitjançant un sistema que escull aleatòriament un número. Aquest número correspon al lloc de la llista dels cens electoral que ocupa la persona que resulta escollida per formar part de la seva mesa.
Les persones que han sortit escollides i que hauran de formar part de les meses rebran personalment la notificació.
El sorteig ha donat els següents resultats:
President: 989
Primer suplent president: 916
Segon suplent president: 916
Primer vocal: 462
Primer suplent primer vocal: 588
Segon suplent primer vocal: 211
Segon vocal: 310
Primer suplent segon vocal: 969
Segon suplent segon vocal: 375

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.