Notes de premsa

El Tau de Vitòria convida els jugadors del projecte municipal Probàsquet Reus

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 2/09/2004

El club de bàsquet Tau de Vitòria ha convidat els equips cadet A i B del projecte municipal Probàsquet Reus a jugar diversos partits amistosos els dies 3,4 i 5 de setembre.

Aquests seran els primer partits que jugaran els equips de tecnificació del projecte i es faran a les instal·lacions d’aquest destacat club de la lliga ACB.
Durant aquests tres dies, els reusencs s’enfrontaran amb l’equip júnior de primer any i amb els cadets A i B del Tau de Vitòria i amb els cades de primer i segon any de l’Atlètic de Sant Sebastià.
Aquests partits amistosos són un bona preparació dels equips amb vista a la temporada que començarà a mitjans de setembre.

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.