Notes de premsa

El Teatre Bartrina presenta la programació de Tardor 2021

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 15/07/2021
Daniel Recasens i Rosa Mateu Teatre Bartrina
RdP Presentació programació Tardor 2021 Teatre Bartrina

El Teatre Bartrina ha presentat aquest dijous 15 de juliol la programació de tardor, una proposta variada, pensada per atraure un públic i divers, i que inclou 13 espectacles i 14 funcions en total, propostes d’arts escèniques diverses: teatre, música, dansa i teatre gestual. 

La nova activitat començarà amb la proposta guanyadora del Projecte Bartrina 2021. Es titula “37 horitzons” i es podrà veure els dies 18 i 19 de setembre, a les 20h i a les 18h respectivament. Durant la presentació, el regidor de Cultura i Política Lingüística, Daniel Recasens, acompanyat per Rosa Mateu, membre de la Comissió Artística, ha explicat que "una de les coses que hem aconseguit és poder recuperar les 3 propostes que teníem pendents i que es van haver d’ajornar a causa de la pandèmia: “Cleopatra”, de la Companyia TEBAC; el concert de la Mònica Green en el marc del Black Music Festival, i finalment, el Poema de Nadal.

El regidor ha manifestat que "continuem treballant per acostar la nostra programació al públic jove, amb espectacles familiars, concerts i, a la vegada, promovent tarifes assequibles de preus i descomptes. A destacar la tarifa JOVE que suposa un 50% de dte en l’adquisició d’entrades dels espectacles que la tenen associada, i l’ESCENA 25 destinada a joves d’entre 18 i 25 anys els quals poden adquirir entrades per als espectacles ofertats  a preus de entre 5€ i 15€. Amb la idea sempre de facilitar encara més l’accés a una cultura de qualitat per a tothom".

D'entre la programació s'ha destacat la proposta “Canto jo i la muntanya balla” de la Perla 29, que serà una proposta adaptada per a persones amb discapacitat sensorial a través d’autodescripció, sobretitulació, bucle magnètic i só de sala amplificat, mesures totes elles de cara a l’accessibilitat. I queda encara pendent de tancar amb la companyia ZUM ZUM teatre la possibilitat de fer que l’espectacle “Sóc una nou” es faci en Llengua de signes catalana.

A banda de la programació oficial, el Teatre Bartrina acollirà les sessions de CineClub del Centre de Lectura, el Festival COS, el Festival Memorimage, el PSICURT, el Concert de la Banda Simfònica de Reus i la Nit de Claqué, entre altres. També la nova proposta de programació presentada a primers de mes, Proscenis Reddis Bartrina, que portarà a la ciutat converses amb creadors. 

La venda d’entrades i Packs Bartrina s’iniciarà el 29 de juliol per Internet i a partir del 12 d’agost es podrà fer de manera presencial.

La renovació abonaments es podrà fer del 19 al 25 de juliol, mentre que els nous abonaments es podrà fer els dies 26, 27 i 28 de juliol. En els dos casos, es farà per Internet, enviant correu electrònic a [email protected]

Programació de tardor:

 • 18 i 19 de setembre. "37Horitzons". Projecte Bartrina 2021.
 • Del 7 al 10 d’octubre. Psicurt 2021 VI Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental.
 • 15 d’octubre. “¿Os acordais?”, amb Albert Pla.
 • 16 d’octubre. “Blanca desvelada”, amb #TeatreEnEstatPur.
 • 17 d'octubre. "Mon petit souvenir", de la Cia. La Bleda.
 • Del 21 al 23 d’octubre. Festival COS 2021.
 • 30 d’octubre a les 20h. “Classe”, d’Iseult Golden i David Hornan.
 • 6 de novembre. Joana Serrat en concert.
 • 7 de novembre. “Soc una nou”, de la Companyia Zum-Zum Teatre.
 • Del 9 al 12 de noviembre. Festival Memorimage 2021.
 • 13 de novembre. “Canto jo i la muntanya balla”, a partir de la novel·la d’Irene Solà.
 • 20 i 21 de novembre “Cleòpatra [+ Antoni]”, de la Companyia Teatre Estable del Baix Camp.
 • 28 de noviembre. Ginestà en concert.
 • 11 de desembre. “Feísima enfermedad y muy triste muerte de la reina Isabel I”, amb la Companyia La Calòrica.
 • 12 de desembre. Mònica Green (Black Music Festival).
 • 26 de noviembre. “El Poema de Nadal”, de Josep Maria de Sagarra.

Altres activitats:

 • 2 d'octubre. Nit de Claqué.
 • 27 d’octubre. Prosceni Reddis Bartrina: Oriol Tarragó.
 • 23 de novembre Prosceni Reddis Bartrina: Lluís Pasqual.
 • 27 de novembre. Concert de Santa Cecília. Banda Simfònica de Reus.
 • 3 de gener de 2022. Concert d’aniversari de la Banda Simfònica de Reus.
Daniel Recasens i Rosa Mateu Teatre Bartrina
RdP Presentació programació Tardor 2021 Teatre Bartrina

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.