Notes de premsa

El Teatre Bartrina treu a la venda els abonaments del trimestre de Primavera

Envia per emailEnvia     ImprimirImprimeix     Comparteix : Twitter

Dijous, 25/02/2021
Encara hi ha algú al bosc - Programació Primavera Teatre Bartrina

El Consorci del Teatre Bartrina de Reus tret a la venda els abonaments corresponents al pròxim trimestre de programació el de Primavera 2021. Concretament, el dia 2 de març es posen a disposició dels interessats, una setmana abans que l’inici de la venda d’entrades, que serà el dia 9 de març.

La nova programació de Primavera es pot consultar al següent enllaç: Programació Hivern - Primavera 2021

El Teatre Bartrina aplica un descompte variable segons el nombre d'espectacles escollits:

 • 4 espectacles: 20% de descompte
 • 5 espectacles o més: 30% descompte

Els avantatges exclusius dels abonaments són els següents:

 • 10% de descompte en la compra d'entrades addicionals
 • 2x1 per als espectacles de Festivals que es facin al Teatre Bartrina
 • 2 entrades gratuïtes per a quatre pel·lícules del CINECLUB
 • 2 entrades per al XXIII Concurs Exposició Nacional de Roses

El Consorci del Teatre Bartrina informa que, atès que les restriccions sanitàries encara són vigents, es mantindran les mesures de seguretat de la temporada Hivern 2021:

 • L’aforament queda reduït a un 50% de la seva capacitat.
 • Aforament distribuït en BUTAQUES INDIVIDUALS
 • Serà obligatori l’ús de mascareta.
 • Hi haurà gel hidroalcohòlic a l’entrada del teatre.
 • Intentar avançar l’arribada del públic per evitar les aglomeracions, i que es respecti en tot moment la distància de seguretat.

El Teatre Bartrina posa a disposició de la ciutadania el correu electrònic taquilla@teatrebartrina.cat i el telèfon 977 010 658 per a qualsevol aclariment o consulta.

Encara hi ha algú al bosc - Programació Primavera Teatre Bartrina

D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les vostres dades seran incorporades a un fitxer informatitzat per al seu tractament i per facilitar la comunicació i/o per a la gestió específica de la seva sol·licitud. El responsable del fitxer és l'Ajuntament de Reus, qui garanteix la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal que es recullen, així com la implementació de les mesures d'ordre tècnic i organitzatiu que garanteixin la seguretat d'aquestes. A més l'Ajuntament es compromet a no cedir-les a tercers sense consentiment explícit de l'usuari excepte quan sigui necessari per a dur a terme la gestió que se sol·liciti o quan la llei així ho obligui. Podeu dirigir-vos a l'Oficina d'Atenció Ciutadana per exercir els vostres drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades personals.